Fashionstyling & Make-up

Professional styling & make-up for professional people.

 

Fashionstyling & make-up voor een fotoshoot, commercial, TV, modereportage, fashionshow? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Uitgebreide ervaring in styling & make-up voor:

• Celebrities (Helena Christensen, Tom Odell, Cynthia Reekmans, ...)

• Fashionbrands (Levi’s®, Sock You, Good-on-Heels, ...)

• Televisie (commercials, presentatrices & gasten, ... TV Limburg, Libelle TV)

• Magazines (Libelle, Flair, Sjiek, ...)

PORTFOLIO

Brand / Boetiek

Uitstraling en imago is alles!

 

Ben je een merk of boetiek en wil je je klanten graag uitnodigen voor een kleur- en/of stijlanalyse waarbij personal shoppen aangeboden wordt? Je klanten zullen weten welke kleuren en kledingstukken ideaal voor hen zijn en volledige outfits kunnen samengesteld worden.

 

Aangevuld met een make-up zullen de klanten helemaal stralen en genieten van de verwennerij! Referenties: Mayerline, Laurèl, Optiek Karine, ...

 

 

 

Bedrijf / Teambuilding

Bedrijven op zoek naar een originele teambuilding gericht op de innerlijke en uiterlijke betekenis van kleur...er zit namelijk veel waarheid en betekenis in kleur. We bieden teambuilding activiteiten aan met een presentatie over kleur & stijl gevolgd door een workshop.

 

Uitstraling & imago is alles. Je kan ons ook inschakelen om de outfits van je personeel samen te stellen die aansluiten bij je visie. Uit ervaring weten we dat vrouwen dol zijn op makeup workshops als teambuilding en we werken ook samen met partners die een aanbod hebben voor de mannelijke collega’s. (cocktail tasting, barbier, geuranalyses, …)

REFERENTIES

Events

The sky is the limit!

 

Alles is mogelijk met een goede dosis enthousiasme en passie!

We staan open voor allerlei creatieve concepten en werken voor verschillende opdrachtgevers. Op afspraak kunnen we samen brainstormen welke formule we kunnen uitwerken. Bij opendeurdagen of lanceringen van nieuwe producten/collectie met een link naar kleur, stijl & make-up, bespreken we graag onze diensten.

 

Juist nood aan een nieuwe frisse blik op jouw idee?

Dan helpen we mee om een heel andere kijk te geven op vlak van uitstraling, concept, productie, marketing. Gebaseerd op jarenlange marketing & retail ervaring, kan je gebruik maken van onze consultancy diensten in de vorm van een éénmalige opdracht, een project of een lange termijn opdracht.

 

Ervaring in de organisatie van fotoshoots & modeshows voor diverse merken, ontwikkelen van perspakketten, trendopvolging, winkelpresentatie, ... kortom alle facetten die onmisbaar zijn om een merk/event visueel sterker te maken!

 

Voor meer info of afspraken mail naar: info@palmiraproietti.com

 

Motivational speaker

Palmira Proietti deelt graag haar passie met anderen.

 

Vanuit haar expertise als fashion & beauty expert & rol als social-influencer verdiept ze zich altijd in de laatste trends. Voor stijl - en beauty advies zit je dan op het juiste adres.

 

Voor meer info en prijzen over een trendpresentatie mail naar:

info@palmiraproietti.com

 

 

 

Palmira Proietti heeft het ondernemen in haar bloed. Ze werkt als freelance stylist & make-up artiest en managed daarbij ook nog een enthousiast groot team, TEAM PALMIRA.

 

Daarnaast is ze nog co-owner van Blush Academy waar ze zelf ook docente is en de cursisten met passie opleidt tot stylist en/of make up artiest. Zelf passie om een onderneming te starten? Palmira geeft graag alle tips & tricks over het ondernemerschap.

Voor meer info en prijzen over motivational speaker mail naar:

info@palmiraproietti.com